OKULUMUZUN TANITIMI

Öğrencilerin gelecek planlarının desteklenmesi ve kabiliyetleri doğrultusunda doğru kariyer planlamaları yapabilmelerinde rehberlik faaliyetlerinin payının büyük olduğu bir gerçektir. Bu amaç doğrultusunda Küçükçekmece ilçesinde bulunan ortaokul rehber öğretmenleri, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Erol Demir eşliğinde okulumuzu ziyarette bulundular. Okul müdürümüz Atilla Karataş okulumuzun genel tanıtımını yaptı. Okulumuzda yer alan bölümlerimiz, rehber öğretmenlere alan şefleri ve alan öğretmenleri tarafından tanıtıldı.

Öğrencilerimizin mesleki eğitimde, teknik anlamda ne derece yol aldıkları gözlemlendi. Öğrencilerimizi yeniliklere ve değişimlere açık olabilecek şekilde yetiştirmekteyiz. Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Lisesi olarak öğrencilerimizin ileride mesleki yeterlilik, pratik beceriler ve iş hayatına uyumda ne kadar önde olacağı konusunda okulumuzda aldıkları eğitimin payının büyük olduğunun üzerinde ayrıca duruldu.

23.02.2024 52

23-02-202423-02-202423-02-202423-02-202423-02-2024